Over mij

In 2022 zagen text-to-image-tools als Dall-E en Midjourney het licht.  

De impact? Wereldwijd wakkerden deze nieuwkomers de creativiteit behoorlijk aan. In Den Haag wakkerde een nieuwsgierig vuurtje tot een woeste vlam van interesse.

Meer over deze liefde lees je in mijn artikel AI & Me, A Love Story.

Ik ben Renée en vanuit de Hofstad brengt mijn tech-interesse mij al jaren bij boeiende ontwikkelingen. Sinds een jaar heb ik ’t echt te pakken en is mijn interesse in kunstmatige intelligentie niet te stoppen. Ik heb verschillende trainingen en cursussen gevolgd die me veel hebben geleerd over de verschillende aspecten van AI: van machine en deep learning tot de ethiek en bias.

Mijn kennis en enthousiasme over ingewikkelde onderwerpen overbrengen is wat ik graag doe. Eerder gaf ik lessen digitale geletterdheid en trainingen community management, nu focus ik me op AI. 

We hebben het over kunstmatige intelligentie, maar dat roept natuurlijke emoties op: nieuwsgierigheid en optimisme, of juist onverschilligheid en pessimisme. 

Of je me nu boekt voor een talk, training of brainstormsessie, ik zorg altijd dat fronsen veranderen naar vrolijke gezichten.

Neem contact op

Vragen, wensen of andere leuke hersenspinsels?Mail me op renee@ai-spreker.nl!